Access bars delavnica

Delavnica je 8 – 9 urni dogodek, kjer prejmeš orodja, ki te odpirajo za več možnosti, več izbire, več prejemanja in več sebe. Naučiš se kako uporabljati orodja, da znaš poslušati sebe in si slediti ter v svoje življenje povabiš več lahkotnosti.

Poleg enostavnih orodij, se na praktičnem delu delavnice naučiš izvajati barse saj jih dvakrat prejemaš in dvakrat podarjaš. Zraven dobiš tudi priročnik in skice prijemov, da lahko to tehniko vadiš na sorodnikih, prijateljih  in znancih. Pogledamo si tudi filmček kjer Gary in Dr. Dain prikažeta prijeme Barsov.

Barsi so največje darilo sebi. Lahko jih izvajaš na sebi ali na drugih. Po končani delavnici prejmeš certifikat, ki ti omogoča, da jih ponudiš kot storitev, če si to želiš. Barse lahko izvajaš na vseh, ki si to izbirajo.

Najlepše je, ko jih vneseš v svojo rutino in z njimi odpravljaš stres iz vsakdanjega življenja, pomagaš otroku, da se bolje počuti; ko jih izvajaš nekomu, ki je bolan, je okrevanje hitrejše; če si utrujen te poživijo…

Ko delavnico zaključiš so ti odprte možnosti, da se udeležiš izmenjav barsov in telesnih procesov in čeprav telesnih procesov morda še ne poznaš, si lahko izmenjaš barse za katerikoli telesni proces. Prav tako, se lahko udeležiš naprednejših seminarjev Access Consciounessa.

Spremembe po delavnici so različne saj so odvisne od nas samih. Nekatere boš mogoče opazil/a že kmalu po delavnici spet druge se zgodijo šele čez čas.

Cena delavnice je 240 €. V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

Vtisi udeleženke delavnice

Hej Katarina! Bars delavnica pri tebi je bila carska! Vse si tako lahkotno in jasno predstavila. Zame je bila to že druga delavnica, a vidim, da vsaka prinese kaj novega, nove možnosti, nova (d)opuščanja, več lahkotnosti, več sebe. Fajn, da smo šli skozi vsa orodja in tudi filmčke je bilo ok  še enkrat videti. Super si pokazala, kako nekatere prijeme lahko poenostavim in zdaj še bolj lahkotno podarjam barse. Nisem pričakovala dvojnih izmenjav, tako da noro, da smo dvakrat podarjali in prejemali. Sploh pa smo se veliko nasmejale in imele čudovit dan. Hvala še enkrat.  – Andreja

Jaz sem super, teden je bil fenomenalen, v službi je blo tud ful dober, res sprememba. Res sem ful dober, joj noro, vesela za te barse pa še na začetku sem in opažam res razliko pri energijah, ljudeh, dogajanju, mal več si upam povedat, tud skregatEmoji. Z mami se vskoz pokava. Ful se rajš slikam, o srčkih pa ne bi. Ful tud opažam pohvale za kej… Ustrigla sem se kar velik. Ful mi je do sprememb. Tok mam preveč energije, da spat ne morem. Si pa barse tud sama naredim in je očitno, da fajn delujejo. P. P.

Prijava na Access Bars delavnico