Access bars

Kaj so access barsi?

Na naših glavah imamo 32 točk, ki se imenujejo  Access Barsi. Vsaka izmed točk je povezana z enim področjem v našem življenju. Obstaja točka bar za radost, žalost, telo, spolnost, denar, kontrolo, kreativnost, mir in umirjenost, prijaznost, hvaležnost, staranje, zavedanje, zdravje….Z rahlim prijemom aktiviramo te  točke, kar nam omogoči, da se nam pobrišejo vsa razmišljanja, občutki, čustva, pogledi, sodbe, ki so povezani z dotično točko in nam ne koristijo, oziroma, nas omejujejo v svetu možnosti in izbir. To je približno tako, kot če bi na računalniku pritisnili gumb za brisanje. Briše se vse kar nas omejuje v našem življenju, da živimo življenje, ki si ga želimo.

Že po 15 minutah prejemanja barsov preidejo možgani v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Začnejo se dogajati spremembe na nezavedni ravni, brišejo se vsi ˝programi ˝in ˝datoteke,˝ki so naš balast in nas zadržujejo, na poti do več lahkotnosti, radosti, obilja, zavedanja.

Access Barsi so znanstveno dokazani.

Slika prikazuje posnetek regulacijske termometrije pred in po Access Bars tretmaju. Termometrija ponuja grafični prikaz tega, kar se dogaja v avtonomnem živčnem sistemu telesa.

Učinki acces barsov