Dogodki

Access bars delavnica

Delavnica je 8 – 9 urni dogodek, kjer prejmeš orodja, ki te odpirajo za več možnosti, več izbire, več prejemanja in več sebe. Naučiš se kako uporabljati orodja, da znaš poslušati sebe in si slediti ter v svoje življenje povabiš več lahkotnosti.

Access bars delavnica za otroke

Na delavnicah se bomo gibali, sproščali, zabavali, krepili zdravje, koordinacijo, se povezovali z naravo in živalmi,med seboj sodelovali (ne tekmovali), skozi igro spoznavali kakšen pomen ima dotik, odpravljali stres ter sproščali jezo in ostala negativna čustva na varen in zabaven način.

MTVSS delavnica

Na delavnici proces 2x podarjate in 2x prejemate, spoznate dva načina polaganja rok ter dobite gradivo, kjer so predlagani različni položaji rok glede na namen zdravljenja. Proces se izvaja s polaganjem rok čez obleko ter zagonom več kot 30 različnih energij.

Delavnica demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Čaroben proces, s katerim lahko spremenite vse kar vašim telesom ni v doprinos. Na delavnici proces 1x prejemate in 1x podarjate. Imeli boste možnost izkusiti, kako ta proces deluje na hrani in pijači.

Delavnica celičnega spomina

Celični spomin izvajamo pri poškodbah, na zabrazgotinjenem predelu (sveže brazgotine, stare brazgotine ali tiste, ki so posledica kirurških posegov) ter ob bolečinah.

Delavnica korekcije vida

Korekcija vida je negovalen in prijeten tretma, ki se izvaja z dotikom rok na oči in zagonom energij, ki omogočajo spremembo. Proces pomaga: izboljšati vid, izboljšati zdravje oči, izničiti travme, ki so jih oči doživele zaradi močne svetlobe reflektorjev ...