Nov dogodek - test

PROGRAM

10.00 – 13.00 Access Bars delavnica (Katarina Gasser)

Otroci se naučijo izvajat Access barse in prejmejo priročnik ter skice prijemov, da lahko le – to vnesejo v prasko. Vadijo lahko na bratih, sestrah, vrstnikih, starših in s tem pripomorejo k boljšemu počutju še vsem ostalim, ki si to izbirajo. Dobijo tudi certifikat o opravljeni Access bars delavnici.

Pozitivni učinki pri otrocih: večja sposobnost koncentracije, boljša samopodoba, boljši rezultati pri preverjanju znanja, zmožnost reševanja težav in proaktivno upravljanje čustvenih stanj, izboljšanje medosebnih odnosov, izboljšanje odnosov med brati/sestrami; starši in otroci, zmanjšanje in odprava nočnih mor, zmanjšanje glavobolov, slabosti, izboljša se komunikacija, brišejo se travme, manj je negativnih čustev…

13.00 – 14.00 kosilo in odmor za igro (odlično domače kosilo pripravljeno na kmetiji)
14.00 – 15.30 Pravljična joga  (Mojca Resnik)

Skozi pravljično jogo spoznavamo jogo na igriv in zabaven način skozi igro, pesmi, gibanje in pravljice. Jogijske položaje nam pomagajo pričarati različne živali, uporabljamo pa tudi ogromno različnih pripomočkov (čutno pot, peresa, pisane kroglice, slamice …).

Pravljična joga je ZABAVNA in IGRIVA. Med pravljično jogo se GIBAMO, DIHAMO in UŽIVAMO. Povečuje pa tudi tvojo KONCENTRACIJO, MIRNOST in SPROŠČENOST.

https://maliganesa.si/o-meni/

15.30 – 17.00 refleksna masaža stopal (Mirjana Grašič ali Maja Pogačnik)

Refleksna masaža stopal za boljše počutje, večjo koncentracijo in manjše zdravstvene tegobe. Zakaj pa ne? Preizkušeno deluje. Naučili se bomo kako samo z dotikom, na določene cone na stopalih in dlaneh poskrbimo za ravnovesje celotnega telesa.

Pred besedo je bil dotik.

Prispevek za vse delavnice je 92 €. V kolikor je več otrok iz iste družine ima vsak naslednji otrok 15 % popust. Cena vsakega naslednjega otroka je 80 €. Ob prijavi plačate 30 € na otroka, ostalo pa na dan dogodka v gotovini. Prispevek 30 € se ne vrača v primeru, da delavnico odpoveste ali se je ne udeležite.