O meni

Moje raziskovanje

Že kot majna punčka sem si vedno spraševala, na kakšen način bi lahko pomagala ljudem do več sreče, zadovoljstva, zdravja, ljubezni in notranjega miru.

Tekom potovanj po svetu in iskanju same sebe, sem ugotovila kaj življenje je in predvsem kaj življenje ni. Spoznavala sem različne kulture in njihove običaje in med bivanjem v Avstraliji  se mi je kar naenkrat odprl nov svet, svet energij. Od takrat vidim, doživljam, čutim in zaznavam svet popolnoma drugače, kot sem ga pred tem. Po ˝naključju˝ sem se srečala z meditacijo, ki mi je v trenutku spremenila pogled na razsežnosti tega sveta in obstoj sveta, ki je našim očem neviden.

Reiki

Radovednost mi ni dala miru in kmalu sem spoznala reiki. Ta nežna in hkrati močna energija me je še bolj prevzela in raziskovanje sveta energij je postal moj najljubši hobi. Kmalu sem se vpisala v šolo karmične diagnostike, kjer sem znanje še poglobila; vmes so sledile še številne druge delavnice in tečaji in nazadnje sem se srečale še z Access Barsi.

Access barsi

Barsi so zame češnja na vrhu sadne kupe. Z barsi  se mi začelo brisati vse, kar me je še omejevalo, da si izbiram možnosti za katere do takrat nisem vedela, da obstajajo.  

Barsi so me popeljali v svet več radosti, lahkotnosti na vseh področjih predvsem pa lahkotnosti v odnosih,  sprejemanju ljudi in sveta takšnega kot je; pokazali so mi svet, kjer stres, notranje nezadovoljstvo in ˝norija˝niso več moja realnost. Zavedanje se mi je razširilo in zdaj znam poslušati in slediti sebi ter  se ne obremenjujem in ne omejujem več.  Zavedam se, da sem več kot samo to telo.

Moje poslanstvo

Moje poslanstvo je pomagati čim več  ljudem do  notranjega zadovoljstva, miru, zdravja in  ljubezni do sebe in drugih.

Predvsem pa si želim, vse to ponesti med naše najmlajše, saj so oni naša prihodnost. Omogočimo jim svet, kjer vladajo svoboda, ljubezen, razumevanje, spoštovanje in mir.

Sem pa tudi žena in mama dveh čudovitih dušic, ki moje življenje še dodatno popestrijo. Živimo v Železnikih kamor lahko pridete na individualne tretmaje ali Access bars delavnico.

Moja izobraževanja, delavnice, tečaji

Moje življenje me je vodilo, da spoznam duhovni svet preko meditacije, drugih izobraževanj, delavnic, tečajev, ki so me oblikovali v osebo kakšna sem sedaj. Življenje me je naučilo zaupati vase in živeti sebe ne glede vse.