Ženski vikend oddih

Čas zase, sprostitev in stik s seboj

4. do 6. november 2022 
Domačija Tešnak - Hotavlje

PROGRAM

Petek, 4. 11. 2022

Spoznavni večer v krogu

Hatha in nidra joga

Sobota, 5. 11. 2022

Jutranji napitek

Sprehod v naravi

Access barsi v paru

Refleksna masaža stopal

Individualni tretmaji in prosti čas (refleksna masaža stopal ali obraza, Access
barsi, savne ali pa sprehod v naravi…)

Kanaliziran dogodek

Nedelja, 6. 11. 2022

Jutranji napitek

Sprehod v naravi

Izdelovanje lovilcev sanj in zapestnic z energijskimi kristali

Zaključek

Program obsega različne tehnike, ki nam pomagajo, da ponovno začutimo in vzpostavimo stik s seboj. Vsaka izmed tehnik ima drugačen pristop; vsem, pa je skupno to, da nas popeljejo bližje k sebi. Spuščale bomo omejitve, prepričanja, sodbe, misli, občutke …, ki nam preprečujejo začutiti in živeti sebe.

Vse te delavnice se med seboj čudovito prepletajo in dopolnjujejo. Vsaka na svoj poseben način nam bo pomagala, da se bomo lažje sprostile, vzpostavile ravnovesje v telesu ter se bolje začutile.

Dobile boste praktične nasvete in enostavna orodja, ki jih boste lahko uporabile v vsakdanjem življenju, v kolikor boste le-to želele vnesti v svojo rutino.

Program je primeren za vse, ki te tehnike že poznate, kot tudi za vse tiste, ki jih še ne poznate pa bi jih želele spoznati. Predznanje ni potrebno.

Vikend oddih bomo imele na domačiji Tešnak, ki se ponaša s čudovitim ambientom in je podprta z močnimi pozitivnimi energijami. Gostiteljica Marjeta pa nam bo z vso svojo ljubeznijo pripravljala domače, vegeterijanske obroke, ki bodo pobožale naše brbončice.

Več o domačiji Tešnak si lahko preberete tukaj: https://homestead-tesnak.com/

OPIS DOGODKOV

Spoznavni večer v krogu (Katarina Gasser)

Spoznavni večer v krogu je namenjen temu, da se spoznamo in se začutimo. Da začutimo same sebe in da se naše čudovite energije prepletejo, se povežemo in ozavestimo, kako čudovite smo. Čudovita vsaka zase in vse skupaj. Kolikokrat si to poveste? Si to kdaj priznate?

Življenje nam je namenjeno zato, da ga uživamo in izkoristimo svoje potenciale. Izzivi pa so nam dani, da svoje potenciale odkrijemo in ob tem rastemo. Take kot smo, smo najboljša verzija sebe – z vsemi lepotami in vsemi napakami.

Ta večer bomo odpirale srca in povabile k sebi energijo brezpogojne ljubezni ter odprle portale, da se naše namere še hitreje manifestirajo. V sproščenem klepetu si bomo izmenjale informacije ter zaključile krog s hvaležnostjo.

http://www.katarinagasser.si/o-meni/

Hatha in nidra joga  (Mojca Resnik)

Hatha joga je najbolj primerna joga za začetnike. Je celostna vadba, ki povezuje gibanje z zavestnim, kontroliranim dihom. 

Skozi hatha jogo se bomo spoznale z različnimi joga položaji in poskrbele za to, da raztegnemo naše telo. Ko bomo poskrbele za to, da bodo naše mišice raztegnjene in telo sproščeno, se bomo potopile v svet joga nidre, v spanje brez spanca, kjer se učimo vstopati v stanje med spancem in budnostjo brez izgube zavedanja. Joga nidra je preprosta, saj potrebujemo le miren in temen prostor, kjer ležimo na hrbtu, zapremo oči ter prisluhnemo glasu, ki nas vodi skozi to izkušnjo. Nidra joga omogoča zavestno ter globoko fizično, psihično in mentalno sprostitev in ne vključuje fizičnega gibanja. Vadba vas popelje v stanje popolne umirjenosti, sproščenosti in zdravljenja na več nivojih.

https://maliganesa.si/o-meni/

Access Barsi (Katarina Gasser)

Access bars je osnovna tehnika Access Consciousnessa, ki te energijsko podpre, te osvobodi nadležnih misli, odpravlja stres, jezo, zamere, strah, sram, užaljenost, projekcije, pričakovanja, krivde, omejitve, stališča itd. 

Ta nežna tehnika te že po 15 minutah popelje v stanje globoke relaksacije, kjer se lahko začnejo dogajati spremembe na nezavednem nivoju.

Namenjena je vsem, ki se želijo poglobiti vase, delati na sebi in odkriti sebe take, kot v resnici ste.

Barse boste izvajale v parih. Prijeme vam pokažem in sem tam za vas, da vas vodim in usmerjam. Podam vam še nekaj enostavnih orodij Access Consciousnessa, ki vam pomagajo, da začnete še bolj slediti sebi. Vsa ta orodja lahko še naprej uporabljate v vsakdanjem življenju.

Več si lahko preberete na: http://www.katarinagasser.si/access-bars/

Refleksna masaža stopal (Mirjana Grašič)

Refleksoterapija je metoda, ki temelji na holističnem pristopu. Označuje terapevtski proces, pri katerem z različnimi tehnikami obdelujemo refleksne cone na stopalih ali dlaneh. S tem izzovemo refleks, ki preko impulzov spodbuja samozdravilni mehanizem telesa.

Na človekovem stopalu (dlani) se  odraža celoten organizem. Naš podplat predstavlja podobo celotnega telesa – človeka v malem.

Z masažo in stimulacijo refleksnih točk na stopalu (dlaneh,  kadar obdelava stopal ni možna) lahko obdelujemo (zdravimo, spodbujamo, krepimo in utrjujemo) določeno tkivo, organ, organski sistem. Pri tem vplivamo na organizem v celoti in mu na naraven način pomagamo vzpostaviti ravnovesje.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo spoznati z refleksno masažo stopal. Spoznali bomo osnove in se naučili nekaj praktičnih primerov uporabe.  Vsak udeleženec, naknadno, prejme gradivo po elektronski pošti.

Več si lahko preberete na: https://niyama.si/refleksoterapija/

Kanaliziran dogodek (Saša Rešeta)

Sem Saša Rešeta, energijska terapevtka in angelski medij. Od nekdaj so me zanimale druge dimenzije in globlji pomen našega obstoja. Moje poslanstvo je s pomočjo različnih energijskih terapij in sporočil angelov, zdraviti ljudi in jih odpirati za več jasnosti v življenju.

Kanaliziranje je čudovito doživetje, kjer se med prenašanjem sporočil pretaka energija brezpogojne ljubezni in topline. Skozi svoj kanal prihajam v stik z različnim duhovnim vodstvom (angeli, nadangeli, duhovni vodniki), ki zate predajo jasnost, ki jo potrebuješ v življenju.

Na dogodku bomo odprli prostor na določeno temo, ki bo skladna z energijo retreata, nato pa boste lahko zastavljali vprašanja ter prejeli kanalizirane odgovore.

Sledila bo kanalizirana meditacija na temo, ki nas bo v tistem trenutku najbolj podprla. 

Kanalizirane meditacije so energijsko močnejše kot preostale meditacije, saj vate sidrajo vibracije z višjih dimenzij obstoja. Skozi meditacijo prejmeš energijo, ki te sprosti, resetira in napolni z vibracijo. Začutiš energijo, ki se pretaka skozi tvoje telo. V tebi sproži različne procese zdravljenja in te podpre na tvoji poti. 

Komaj čakam, da te spoznam in se povežem s teboj.

https://prebudi.se/

Lovilec sanj (Sabina Gortnar)

Iz ljubezni do potovanj sem študirala turizem. Večkrat sem se sama podala v neznano, saj me je vlekel adrenalin, radovednost in veselje do odkrivanja novih krajev in spoznavanja novih ljudi. Odkar imam družino, moj pustolovski duh hrepeni po teh časih in večkrat vsaj v sanjah odplava … kam daleč. 

Moja ljubezen do morja in kristalov se je zlila v ustvarjanje lovilcev sanj, zapestnic in uhanov s kristali, nastali so Memory Catchers By Biny.

Prepustile se bomo energijski moči kristalov in skreirale vsaka svoj najlepši lovilec sanj ter zapestnico, ki te bosta energijsko podprla in vsakič ponesela v trenutke, ki jih boš doživela na ženskem vikend oddihu. Prebudile bomo ustvarjalno žilico, ki jo ima vsaka od nas, skrito v sebi.

https://www.instagram.com/sabinagortnar/

Z VAMI BOMO:

Katarina Gasser
Mojca Resnik
Mirjana Grašič
Sabina Gortnar
Saša Rešeta

INFORMACIJE O DOGODKU

 • Prihod med 16.15 in 16.30, da uredimo  formalnosti in se v miru nastanimo.
 • Z dogodkom začnemo v petek ob 17.00 ter zaključimo v nedeljo med 14.00 in 15.00 uro.
Nastanitev:
 • V dovopsteljnih sobah. 

 • V kolikor je apartma za 4 osebe, ima apartma dve ločeni spalnici.

Kaj vzeti s seboj:
 • dekica 
 • povšterček 
 • blazino/podlogo
 • udobna oblačila in primerno obutev
 • zvezek, pisalo (ni obvezno)
Doplačila:
 • Savne 10€/osebo
 • Induvidualni tretma – Refleksna masaža stopal/obraza 60minut – 40€
 • Individualni tretma – Access bars 60 minut – 50€

Za savne in individualne tretmaje se je potrebno naročiti ob prijavi. Število mest za posamezni tretma je omejeno.

V ceno je vključeno:
 • Nastanitev v dvoposteljnih sobah ali apartmajih za 4 osebe, z dvema ločenima spalnicama (v vsaki splanici sta po dve osebi)
 • Polni penzion (vegetarijanski zajtrk, kosilo in večerja)
 • Turistična taksa
 • Jutranji napitek
 • Spoznavni večer v krogu
 • Hatha in nidra joga
 • Access barsi – vodeno
 • Refleksna masaža stopal – vodeno
 • Ustvarjanje lovilcev sanj in zapestnic s kristali
 • Kanaliziran dogodek
Cena programa :
 • do 15. 10. 2022 = 288 €
 • od 16. 10. do 27. 10. 2022 = 333 €

Prijave možne do 27.10.2022 oziroma do zapolnitve mest.

Rezervacija je potrjena s plačilom kotizacije – 65 €. Preostali znesek poravnate na dan dogodka v gotovini.

Število mest je omejeno. 

 • V dovopsteljnih sobah. 

 • V kolikor je apartma za 4 osebe, ima apartma dve ločeni spalnici.

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Za dodatne informacije sem vam na voljo: katarina_gasser@yahoo.com ali 070 181 755