Access bars delavnica

Kaj so access barsi?

Na naših glavah imamo 32 točk, ki se imenujejo  Access Barsi. Vsaka izmed točk je povezana z enim področjem v našem življenju. Obstaja točka bar za radost, žalost, telo, spolnost, denar, kontrolo, kreativnost, mir in umirjenost, prijaznost, hvaležnost, staranje, zavedanje, zdravje….Z rahlim prijemom aktiviramo te  točke, kar nam omogoči, da se nam pobrišejo vsa razmišljanja, občutki, čustva, pogledi, sodbe, ki so povezani z dotično točko in nam ne koristijo, oziroma, nas omejujejo v svetu možnosti in izbir. To je približno tako, kot če bi na računalniku pritisnili gumb za brisanje. Briše se vse kar nas omejuje v našem življenju, da živimo življenje, ki si ga želimo.

Z  Access barsi  aktiviramo samozdravljenje telesa.

Že po 15 minutah prejemanja barsov preidejo možgani v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Začnejo se dogajati spremembe na nezavedni ravni, brišejo se vsi ˝programi ˝in ˝datoteke,˝ki so naš balast in nas zadržujejo, na poti do več lahkotnosti, radosti, obilja, zavedanja.

Access Barsi so znanstveno dokazani.

Slika prikazuje posnetek regulacijske termometrije pred in po Access Bars tretmaju. Termometrija ponuja grafični prikaz tega, kar se dogaja v avtonomnem živčnem sistemu telesa.

Učinki acces barsov

Access bars delavnica

Delavnica je 8 – 9 urni dogodek, kjer prejmeš orodja, ki te odpirajo za več možnosti, več izbire, več prejemanja in več sebe. Naučiš se kako uporabljati orodja, da znaš poslušati sebe in si slediti ter v svoje življenje povabiš več lahkotnosti.

Poleg enostavnih orodij, se na praktičnem delu delavnice naučiš izvajati barse saj jih dvakrat prejemaš in dvakrat podarjaš. Zraven dobiš tudi priročnik in skice prijemov, da lahko to tehniko vadiš na sorodnikih, prijateljih  in znancih. Pogledamo si tudi filmček kjer Gary in Dr. Dain prikažeta prijeme Barsov.

Barsi so največje darilo sebi. Lahko jih izvajaš na sebi ali na drugih. Po končani delavnici prejmeš certifikat, ki ti omogoča, da jih ponudiš kot storitev, če si to želiš. Barse lahko izvajaš na vseh, ki si to izbirajo.

Najlepše je, ko jih vneseš v svojo rutino in z njimi odpravljaš stres iz vsakdanjega življenja, pomagaš otroku, da se bolje počuti; ko jih izvajaš nekomu, ki je bolan, je okrevanje hitrejše; če si utrujen te poživijo…

Ko delavnico zaključiš so ti odprte možnosti, da se udeležiš izmenjav barsov in telesnih procesov in čeprav telesnih procesov morda še ne poznaš, si lahko izmenjaš barse za katerikoli telesni proces. Prav tako, se lahko udeležiš naprednejših seminarjev Access Consciounessa.

Spremembe po delavnici so različne saj so odvisne od nas samih. Nekatere boš mogoče opazil/a že kmalu po delavnici spet druge se zgodijo šele čez čas.

Prispevek za  delavnico je 300 €. V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

Prijava na Access Bars delavnico

Prijaviš se lahko na mail info@katarinagasser.si ali na telefonsko številko 070 181 755.