Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Že kot otroci začnemo posnemati vse okoli nas. Na tak način se naučimo govora, hoje, mimike, gibov, spretnosti, videza… Posnemamo starše, brate, sestre, vrstnike in druge in s tem ustvarjamo telesne, čustvene, mentalne in energijske vzorce, ki jih zaklenemo v svoje telo kot da so naši pa v resnici niso.

Radi bi se počutili sprejete, zato se velikokrat skušamo prilagajati družini, prijateljem in širši skupnosti. Na tak način se zlijemo z okoljem in se velikokrat sploh ne zavedamo, da počasi izgubljamo sebe. Živimo in delujemo z energijo, ki smo jo pobrali od drugih, namesto, da bi v polni meri izražali sebe.

Ste kdaj opazili kako podobne so vaše kretnje/ mimika obraza vaši mami ali očetu?

Greste na potovanje s prijateljico in imata na potovanju menstruacijo ob istem času? Mogoče celo isto razmišljata in se brez besed razumeta?

Ker želimo ugajati ponotranjimo informacije, mimiko, kretnje, razmišljanja drugih v svoje telo pa v resnici to sploh ni naše.

To pomeni  biomimetično in biomimetrično posnemanje poti in resničnosti drugih ljudi.

IMG_20230304_114548

Oba procesa se lahko delata samo skupaj, saj moramo najprej odstraniti vse kar ni naše, da lahko potem spreminjamo in prebujamo našo pravo kapaciteto uporabe možganov.

Telesni proces vam je namenjen, v kolikor želite odkleniti in opustiti vse kar ni vaše, da začutite sebe ter se odprete izbiram in odklenete potenciale, ki so resnično vaši. 

Želite živeti v svoji energiji?

Trajanje: 60 minut

Prispevek: 75 €