Posnemanje drugih in okolice ali stik s seboj - BMM delavnica

Že kot otroci začnemo posnemati vse okoli nas. Na tak način se naučimo govora, hoje, mimike, gibov, spretnosti, videza… Posnemamo starše, brate, sestre, vrstnike in druge in s tem ustvarjamo telesne, čustvene, mentalne in energijske vzorce, ki jih zaklenemo v svoje telo kot da so naši pa v resnici niso.

Radi bi se počutili sprejete, zato se velikokrat skušamo prilagajati družini, prijateljem in širši skupnosti. Na tak način se zlijemo z okoljem in se velikokrat sploh ne zavedamo, da počasi izgubljamo sebe. Živimo in delujemo z energijo, ki smo jo pobrali od drugih, namesto, da bi v polni meri izražali sebe.

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Ste kdaj opazili kako podobne so vaše kretnje/ mimika obraza vaši mami ali očetu?

Greste na potovanje s prijateljico in imata na potovanju menstruacijo ob istem času? Mogoče celo isto razmišljata in se brez besed razumeta?

Ker želimo ugajati ponotranjimo informacije, mimiko, kretnje, razmišljanja drugih v svoje telo pa v resnici to sploh ni naše.

To pomeni  biomimetično in biomimetrično posnemanje poti in resničnosti drugih ljudi.

Oba procesa se lahko delata samo skupaj, saj moramo najprej odstraniti vse kar ni naše, da lahko potem spreminjamo in prebujamo našo pravo kapaciteto uporabe možganov.

Telesni proces vam je namenjen, v kolikor želite odkleniti in opustiti vse kar ni vaše, da začutite sebe ter se odprete izbiram in odklenete potenciale, ki so resnično vaši. 

Želite živeti v svoji energiji?

Na delavnici proces 1x prejemate in 1x podarjate. 

Proces se izvaja s polaganjem rok čez obleko ter zagonom energij. Med prejemanjem ležite na masažni mizi.

PREDPOGOJEV za delavnico NI.

Otroci do 15. leta se lahko delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu staršev. Za 16 in 17 – letnike je cena polovična.

Na koncu prejmete certifikat, ki vam omogoča  samostojno izvajanje procesa.

Prispevek za delavnico je 75€. 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na

070 181 755 ali preko kontaktnega obrazca.

Prijava na BMM delavnico