Individualni Access bars tretma

Izvaja se z nežnim dotikom in  aktivacijo 32 točk na glavi; razprši se električni naboj polarnosti kar povzroči, da se začnemo osvobajati vseh razmišljanj, čustev, misli, idej, prepričanj, sodb, stališč, ki nas omejujejo, da sledimo samemu sebi. To je podobno kot če bi na računalniku zagnali anti-virusni program ali pa pritisnili gumb za brisanje.

Že po 15 minutah prejemanja barsov preidejo možgani v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Začnejo se dogajati spremembe na nezavedni ravni, brišejo se vsi ˝programi ˝ in ˝datoteke,˝ ki so naš balast in nas zadržujejo, na poti do več lahkotnoti, radosti, obilja, zavedanja.

Tretma traja 70 minut. Prispevek je 75 €.

Kakšne so spremembe pri ljudeh, ki so tretma že prejeli?

Živjo Katarina, želela sem vam samo sporočiti, da sem se po tretmaju počutila prav fajn, zvečer opažam, da ko se uležem v posteljo, da mi je vedno toplo, skoraj vroče, tako, da mislim, da bi bilo fajn se kdaj priti ravno zaradi cirkulacije, da se še bolj spodbudi. Tako, da bom se sporočila, kdaj bi se naslednjič spet oglasila. – Ana

Access in barsi so v moje življenje prinesli predvsem ogromno lahkotnosti in zavedanja, da je v življenju mogoče prav vse, tudi tisto, kar na prvi pogled našemu umu ni dosegljivo. Vsak dan postajam bolj samozavestna, lažje se izražam in boljše se počutim v svoji koži. Naučila sem se sprejemanja in ugotovila, kakšne čarobnosti nam ponuja ta svet, če si le dopustimo videti in nismo omejeni z našimi prepričanji. – Mojca R.

Verjetno se v življenju še nikoli nisem tako sprostila. Zunanji svet je postal nepomemben, možgani pa so prešli v stanje transa. Zanimivo je, da misliš, misliš, da misliš ampak ne misliš. Ob koncu pa občutek lahkotnosti. Zanimivo in čarobno doživetje. – Barbara R.