Mnenja udeležencev

Individualni tretma

Na Individualni tretma me je prinesla radovednost, sem pa v obdobju po koncu dolgoletne zveze. Sprememba po tretmaju je pozitivna, sproščeni občutki. Med procesom sem čutila toplo energijo povsod po telesu. Najprej po rokah navzdol, po nogah in nazaj po telesu. To mi je tudi sprožilo solze. V meni je veliko zadržanih čustev, ki se sproščajo.

Valerija

Živjo Katarina, želela sem vam samo sporočiti, da sem se po tretmaju počutila prav fajn, zvečer opažam, da ko se uležem v posteljo, da mi je vedno toplo, skoraj vroče, tako, da mislim, da bi bilo fajn se kdaj priti ravno zaradi cirkulacije, da se še bolj spodbudi. Tako, da bom se sporočila, kdaj bi se naslednjič spet oglasila. 

Ana

Na tretma sem prišla na priporočilo prijateljice. Res sem se globoko sprostila.

 B. Š.

Na tretma sem prišla zaradi napetosti v glavi, močan glavobol. Po tretmaju pa lahek občutek v glavi.

M. M.

Pred tretmajem sem bila nemirna, pod stresom. Prišla pa sem tudi iz radovednosti. Po tretmaju čutim veliko sproščenost.

P. H.

Imela sem željo po samopomoči/samo zdravljenju. Prišla sem zaradi bolečin v želodcu, bolečega in napetega trebuha. Po tretmaju ni občutka napetosti v trebuhu.

Mnenje čez par dni:

Počutim se odlično. Mislim, da nikoli bolje v tej nosečnosti. (Smile) Končno lahko uživam. Nimam več občutka napetosti in bolečine. Očitno je bila terapija več kot prava. Iz srca hvala (srcek).

K. J.

delavnice

Access bars delavnica mi je dala se eno novo zavedanje o tem, kako pomembno je, da poslušamo ne samo sebe, ampak tudi svoje telo. Da ga osvobodimo vse čustvene navlake, prepričanj in travm, ki smo jih skozi življenje zakodirali v svoje telo. Veliko delavnic sem že obiskala pred tem. Tale pa je bila še en dodatek k mojemu pogledu na moje bivanje v tem življenju. Največjo spremembo sem opazila po rednem tedenskem izvajanju barsov na izmenjavah. In pa dnevnem aktiviranju samozdravilnih procesov v mojem telesu. Moja komunikacija je postala bolj odprta. Lažje prisluhnem mojim domačim, ker sem v večjem dopuščanju novih možnosti za vse. Več je lahkotnosti in radosti. Lažje prisluhnem temu, kaj si jaz želim zase. In temu sledim brez opravičevanja in občutkov krivde. Sledim sebi. 

Barbara Kavčič

Verjetno se v življenju še nikoli nisem tako sprostila. Zunanji svet je postal nepomemben, možgani pa so prešli v stanje transa. Zanimivo je, da misliš, misliš, da misliš ampak ne misliš. Ob koncu pa občutek lahkotnosti. Zanimivo in čarobno doživetje.

Barbara Rihtaršič

Access in barsi so v moje življenje prinesli predvsem ogromno lahkotnosti in zavedanja, da je v življenju mogoče prav vse, tudi tisto, kar na prvi pogled našemu umu ni dosegljivo. Vsak dan postajam bolj samozavestna, lažje se izražam in boljše se počutim v svoji koži. Naučila sem se sprejemanja in ugotovila, kakšne čarobnosti nam ponuja ta svet, če si le dopustimo videti in nismo omejeni z našimi prepričanji. 

Mojca Resnik

Na delavnici sem se sprostil, všeč mi je bil način podajanja informacij, bilo je zabavno sproščeno. Barse in telesne procese bi priporočal vsakomur.

Miran

Hej Katarina! Bars delavnica pri tebi je bila carska! Vse si tako lahkotno in jasno predstavila. Zame je bila to že druga delavnica, a vidim, da vsaka prinese kaj novega, nove možnosti, nova (d)opuščanja, več lahkotnosti, več sebe. Fajn, da smo šli skozi vsa orodja in tudi filmčke je bilo ok  še enkrat videti. Super si pokazala, kako nekatere prijeme lahko poenostavim in zdaj še bolj lahkotno podarjam barse. Nisem pričakovala dvojnih izmenjav, tako da noro, da smo dvakrat podarjali in prejemali. Sploh pa smo se veliko nasmejale in imele čudovit dan. Hvala še enkrat. 

 Andreja

Delavnica je bila preprosta, energijska. Sem jo zelo začutila. Spuščala sem ujeta čustva, ki so del preteklosti. To mi je bilo res všeč. Na začetku delavnice sem čutila obe koleni in desno stopalo, kjer sem imela 10 let nazaj zvin. Na koncu se mi je nekaj sprostilo še v glavi. Sem še bolj umirjena in čutim večjo hvaležnost. Je pa prehitro minilo.

Nastja

Res so mi všeč energijske delavnice, ker tako enostavno steče. Med delavnico so se mi bradavice na levi peti sploščile, kot bi mi jih nekdo polikal. Kasneje po delavnici so se mi akne na obrazu začele sušiti, koža je lepša. Začela sem hitreje postavljati meje, sebe dajati na prvo mesto. Bolj se cenim. Je pa delavnica prehitro minila.

Nastja

Delavnica je bila v družbi veselih in sproščenih deklet, obdanih s pozitivno energijo prav posebna izkušnja. Hvala ti.

Med delavnico sem čutila sproščenost, mravljince in lahkotnost. Super je bilo. Pridem še kdaj.

T. Č.

Jaz sem ful dober joj, noro. Vesela zelo za te barse pa še na začetku sem in res opažam razliko pri energiji, ljudeh, dogajanju, mal več si upam povedat, tud skregat. Ful rajši se slikam, o srčkih pa ne bi. V službi je tud ful fajn. Sem imela pregled za ušesa in mi reče, da je boljše in da naj uporabljam sprej za ušesa še naprej. Jaz ga pa sploh ne uporabljam.

P. P.

Limfa je končno začela delat in sinusi končno po celem tednu zabasanja, odmašeni.

Sara