MTVSS delavnica

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System – Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj dinamičnih telesnih procesov, ki ga lahko izberemo za odpravljanje vseh mest v telesu, kjer telo ne deluje pravilno; za popolno prenovitev telesa in krepitev imunskega sistema.

Največjo vlogo ima pri krepitvi in stimulaciji imunskega sistema, uporablja pa se ga tudi za izboljšanje  delovanja posameznih organov:

MTVSS lahko uporabimo med športno aktivnostjo za večji učinek, boljši in hitrejši rezultat. Zelo učinkovit tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov.

Lahko se uporablja  v kombinaciji z drugimi telesnimi procesi. Po mojih izkušnjah, v kombinaciji z nekaterimi drugimi telesnimi procesi potencira delovanje procesa, ki se vzporedno izvaja.

Proces je oblikovan tako, da izniči proces spreminjanja molekularne strukture telesa, ki povzroča razpadanje in degeneracijo ter posledično sproži obnavljanje telesa.

Če bi MTVSS proces izvajali redno enkrat tedensko, vsaj 10 tednov zaporedoma, bi vaše telo začelo postajati takšno, kot je bilo dejansko ustvarjeno.

Delavnica traja 3,5 ure.

Na delavnici proces 1x podarjate in 1x prejemate.

Prejmete  gradivo, kjer so predlagani različni položaji rok glede na namen zdravljenja.

Proces se izvaja s polaganjem rok čez obleko ter zagonom več kot 30 različnih energij. Med prejemanjem ležite na masažni mizi.

PREDPOGOJEV za delavnico NI.

Otroci do 15. leta se lahko delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu staršev. Za 16 in 17 – letnike je cena polovična.

Na koncu prejmete certifikat, ki vam omogoča  samostojno izvajanje procesa.

Prispevek za delavnico je 75€.

Delavnica traja od 9.00 do 12.30

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na

070 181 755 ali preko kontaktnega obrazca.

 

Prijava na MTVSS delavnico