O meni

Sem Katarina Gasser in ti, z različnimi energijskimi tehnikami, pomagam do boljšega zdravja na fizičnem, mentalnem in duhovnem nivoju. Predstavim ti  top orodja in tehnike za samozdravljenje ter te popeljem skozi osebno transformacijo, če si to izbereš.     

Z individualnimi tretmaji ti pomagam, da si ustvariš čudovite odnose, odpraviš stres in bolečine, krepiš zdravje, si dviguješ energijo, preobraziš probleme v izzive in prostor za osebno rast ter v svoje življenje vneseš lahkotnost.

Lahko pa si privoščiš samo nekaj uric zase, anti-stresno terapijo in globoko sprostitev.

Delavnice so zate, v kolikor se želiš naučiti orodij in tehnik kako pomagati sebi, svojim najdražjim ter, če želiš, tudi širši skupnosti. Pokažem ti, kako se lahko povežeš s svojim telesom ter se osvobodiš vsega kar ti ne služi.

Po izobrazbi sem dipl. babica, vesolje pa me je vodilo, da spoznam tudi  duhovni svet preko meditacij, drugih izobraževanj, delavnic, tečajev…, ki so me oblikovali v osebo kakšna sem sedaj. Naučila sem se  zaupati vase, živeti sebe ne glede vse ter svoje znanje predajati naprej.  

Moja izobraževanja, delavnice, tečaji:

Sem pa tudi žena in mama dveh čudovitih dušic, ki sta moji največji učiteljici in mi največ prispevajta k moji osebni rasti.

mnenja udeležencev

Access bars delavnica mi je dala se eno novo zavedanje o tem, kako pomembno je, da poslušamo ne samo sebe, ampak tudi svoje telo. Da ga osvobodimo vse čustvene navlake, prepričanj in travm, ki smo jih skozi življenje zakodirali v svoje telo. Veliko delavnic sem že obiskala pred tem. Tale pa je bila še en dodatek k mojemu pogledu na moje bivanje v tem življenju. Največjo spremembo sem opazila po rednem tedenskem izvajanju barsov na izmenjavah. In pa dnevnem aktiviranju samozdravilnih procesov v mojem telesu. Moja komunikacija je postala bolj odprta. Lažje prisluhnem mojim domačim, ker sem v večjem dopuščanju novih možnosti za vse. Več je lahkotnosti in radosti. Lažje prisluhnem temu, kaj si jaz želim zase. In temu sledim brez opravičevanja in občutkov krivde. Sledim sebi. 

Barbara Kavčič

Access in barsi so v moje življenje prinesli predvsem ogromno lahkotnosti in zavedanja, da je v življenju mogoče prav vse, tudi tisto, kar na prvi pogled našemu umu ni dosegljivo. Vsak dan postajam bolj samozavestna, lažje se izražam in boljše se počutim v svoji koži. Naučila sem se sprejemanja in ugotovila, kakšne čarobnosti nam ponuja ta svet, če si le dopustimo videti in nismo omejeni z našimi prepričanji. 

Mojca Resnik