Reiki

Reiki je univerzalna življenska energija (rei pomeni univerzalno; ki pomeni življenska energija). Reiki vzpostavlja ravnovseje energij znotraj telesa.

Vsi ljudje in ostala živa bitja smo energija in ta energija kroži. V kolikor je kroženje in pretok energije omejen ali celo zaustavljen se le-to kaže kot nepravilnost na telesnem, čustvenem, mentalnem ali energijskem nivoju.

Reiki lahko uporabljamo:

S pomočjo Reikija boste dobili vso potrebno energijo za premagovanje vsakodnevnih težav, razpoloženje se bo izboljšalo, močnejši boste in bolj vitalni. Skratka, čudovito se boste počutili in svet okrog vas bo lepši.

Terapija z dotikom

Reiki se izvaja s polaganjem rok na različne položaje telesa brez pritiska. Ko terapevt položi roke na telo prejemnika energija steče tja, kjer jo le ta potrebuje. Ta energija povzroči, da se aktivirajo in okrepijo samo-zdravilne sposobnosti telesa.

Reiki terapevt ne oddaja lastnega presežka energije. Terapevt je samo prevodnik oz. kanal skozi katerega univerzalna energija steče do prejemnika.

Reiki pomaga izboljšati odnose, počutje, ustvarja harmonijo. Po tretmaju se počutiš bolj umirjeno in sproščeno.

Reiki na daljavo

V udobju svojega doma se sprostiš, uležeš in prejemaš energijo.

Pred tretmajem na daljavo se preko telefona dogovoriva o vseh ostalih podrobnostih in odgovorim na vprašanja, ki se ti morda porajajo.