Telesni procesi

Obstaja več ko 60 različnih telesnih procesov s katerim odklepamo in spreminjamo vse kar smo vzeli za svoje pa v resnici sploh ni naše.

S našimi telesni velikokrat zaznavamo druge in to realnost zaklenemo v svoje telo kot, da je to naše pa v resnici sploh ni.

Kaj če je za to, da v telesu nekaj spremenimo potreben drugačen pristop kot ste ga vajeni?

Kaj če bi opustili vse zakaj- e (Zakaj se mi to dogaja?) in jih nadomestili s kako? (Kako lahko to spremenim?)

IMG_20230305_100657

S TELESNIMI PROCESI ODPRAVLJAMO:

Telesni procesi so energijski procesi, ki se izvajajo z zaganjanjem določenih energij ter dotikom rok na različne predele telesa. Lahko jih izvajamo na sebi in drugih; tako na ljudeh kot živalih.

Čarobnost telesnih procesov je v tem, da jih ni potrebno razumeti niti ni potrebno verjeti vanje, da bi delovali.

Trajanje:  60 minut

Prispevek : 75 €

telesni procesi - tretmaji

Obstaja več ko 60 različnih telesnih procesov s katerim odklepamo in spreminjamo vse kar smo vzeli za svoje pa v resnici sploh ni naše. Terapije, ki jih izvajam v mojem salonu:

Celični spomin

S procesom celični spomin, se celice odklepajo iz spomina, kjer so zataknjene, ter se vrnejo nazaj v prvotno stanje in opravljajo svojo prvotno funkcijo.

MTVSS - Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja

Za odpravljanje vseh mest v telesu, kjer telo ne deluje pravilno; za popolno prenovitev telesa in krepitev imunskega sistema.

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Telesni proces vam je namenjen, v kolikor želite odkleniti in opustiti vse kar ni vaše, da začutite sebe ter se odprete izbiram in odklenete potenciale, ki so resnično vaši.

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Uporabimo ga lahko za obnovo organov ter kadar primanjkuje nekih snovi v našem telesu ali kadar želimo odstraniti odvečne snovi, strupe, tvorbe iz telesa.

Korekcija vida

Je negovalen in prijeten tretma, ki se izvaja z dotikom rok na oči in zagonom energij, ki omogočajo spremembo.

Uničenje in odstranjevanje vseh sprememb RNK

Proces omogoči, da se telo osvobodi vseh toksinov in ponovno zaživi. Po procesu se boste počutili bolj živi, lahkotni, radostni.